Producten en diensten

Onze diensten

feature2-free-img.png

Accountancy diensten

Boekhouding en administratie

We verzorgen graag uw administratie en boekhouding. Dat kan via uw of onze boekhoudsoftware, maar het is ook mogelijk dat de ondernemer elke maand of elk kwartaal met de administratie bij ons komt.

 

Deze administratie wordt door ons verwerkt en wij doen de aangifte BTW. Zo heeft u na iedere BTW aangifte weer overzicht hoe u er financieel voor staat. U kunt altijd een overzicht mee krijgen of we mailen u dat toe.

 

Verdere werkzaamheden zijn het uitvoeren van bedrijfswaarderingen en het opstellen van fiscale aangiftes. Wanneer u moet gaan financieren zijn we behulpzaam bij het opstellen van een bedrijfsplan.

 

Wilt u zelf gaan boekhouden? U bent hierdoor veel beter op de hoogte van de financiële situatie in uw bedrijf. We kunnen u adviseren welke boekhoudsoftware voor u het beste geschikt is.

Belastingaangifte en jaarrekening

Leuker kunnen wij het niet voor u maken, maar wel nog gemakkelijker.

U kunt zowel als particulier als als ondernemer voor nagenoeg elke belastingaangifte bij ons terecht. 

 

Wij verzorgen aangiftes inkomstenbelasting voor particulieren en ondernemer, de BTW, loonheffing en vennootschapsbelasting.

 

Ook kunnen we elk jaar uw jaarrekening verzorgen. De  jaarrekening wordt uiteraard toegelicht, zodat u van alle financiële details van uw onderneming op de hoogte bent.

feature1-free-img.png
feature3-free-img.png

Financieel advies

We adviseren over bedrijfsopvolging en overnames

 Daarvan doen we ook de algehele begeleiding. We zoeken met u een fiscaal gunstige oplossing en geven de fiscus niet meer dan haar toekomt.

Maar ook voor algemene financiële vraagstukken kunt u bij ons terecht. Informeer vrijblijvend!

Bedrijven in problemen

Wester & van Dijck heeft een staat van dienst opgebouwd bij het afwikkelen van faillissementen en bedrijfssaneringen. Vanwege zijn achtergrond als voormalig rijksaccountant en inspecteur bij de belastingdienst werd Rene van Dijck door de rechtbank te Roermond diverse malen benoemd tot medecurator in complexe faillissementen.

 

Ook heeft hij diverse curatoren als deskundige terzijde gestaan. Deze expertise in combinatie met een jarenlange ervaring als openbaar accountant zorgt er voor dat wij met bedrijven in problemen maatwerk kunnen ontwikkelen als het gaat om overlevingsscenario’s.

Scroll naar top